شرح ساختار
دیوارهای جداکننده (پارتیشن) برای تقسیم بندی فضاهای داخلی و ایجاد فضای مفید بیشتر، مورد استفاده قرار می گیرند. دیوارهای جداکننده کناف، غیرباربر بوده و در طرح های ساده و تزئینی (شامل سطوح صاف و قوس دار) و بصورت یکپارچه و بدون درز اجرا می گردند.
ساختار این دیوارها، از قاب های فلزی ساخته شده با پروفیل های مخصوص (رانر و اِستاد) تشکیل شده که صفحات روکشدار گچی (از نوع ساده یا مقاوم به رطوبت یا مقاوم به حریق)، از دو سمت، توسط پیچ های مخصوص بر روی قاب نصب می شوند.
در مرحله بعد، درزهای بین صفحات گچی به منظور پرهیز از ایجاد ترک های طولی، ابتدا با نوار درزگیر تقویت شده و در مرحله بعد، به همراه محل پیچ ها، با استفاده از بتونه مخصوص بتونه کاری می گردند. برای سطوحی که رنگ آمیزی قرار می گیرند، استفاده از یک لایه ماستیک مخصوص شرکت کناف ( 1تا 2 میلیمتر)، به منظور دستیابی به سطحی یکنواخت و عاری از سایه روشن، مرحله پایانی اجرای دیوارهای جداکننده خواهد بود.
شمای کلی دیوارهای جداکننده کناف در فایل مربوطه نشان داده شده است.
لازم به ذکر است مقاومت به ضربه دیوارهای جداکننده کناف مطابق با استاندارد DIN 4103 آلمان طراحی شده اند .
مزایا
مزایا از منظر ایمنی :
مزایا از منظر اقتصادی :
مزایای از منظر طراحی :
مزایای از منظر اجرایی :
کاربری
دیوارهای جدا کننده شرکت کناف ایران در طیف متنوعی از کاربری ها قابل استفاده می باشند.
روش نصب
آنالیز مصالح بکار گرفته شده در ساخت انواع دیوارهای پوششی به همراه اطلاعات فنی تکمیلی از قبیل وزن ، شاخص های صوتی و حرارتی هر نوع دیوار، در فایل "آنالیز مصالح دیوارهای پوششی" ارائه شده اند.
لازم به ذکر است ضخامت دیوارهای جداکننده کناف بر اساس نوع کاربری تعیین می گردند. بر اساس استانداردهای اجرایی شرکت کناف که منطبق با استانداردهای بین المللی DIN 18180 می باشند دیوارهای جداکننده در ضخامت های7.5، 9.5، 10، 12، 12.5 ، 15 ، 15.5 ، 19.5، 22 ، 25.5 ، 26 و 32 سانتی متر اجرا می گردند. آنالیز مصالح بکار گرفته در ساخت انواع دیوارهای جداکننده به همراه اطلاعات فنی تکمیلی از قبیل وزن ، شاخص های صوتی و حرارتی هر نوع دیوار، در فایل "آنالیز مصالح دیوارهای جداکنننده" ارائه شده اند.
نقشه های اجرایی
برای آشنایی بیشتر طراحان و مهندسان، نقشه های مربوط به جزئیات اجرایی دیوارهای پوششی کناف، در فایل dwg "نقشه ها اجرایی دیوارهای پوششی" در دسترس می باشند.
ملاحظات مهم
ساختارهای دارای کد حریق دارای ضوابط و جزئیات ویژه هستند. برای استفاده از این نوع ساختارها هماهنگی با بخش پشتیبانی فنی شرکت کناف ایران قویاً توصیه می گردد.
دیوارهای کاذب ساخته شده با صفحات روکشدار گچی ساخت شرکت کناف ایران قابلیت اجرای رنگ، کاغذ دیواری، کاشی و سایر پوشش ها را دارا می باشند. برخی ملاحظات در این خصوص عبارتند از :
ظرفیت باربری دیوارهای کناف منطبق با استاندارد DIN18183 و DIN 4103 می باشد. شایان ذکر است بارگذاری مستقیم بر روی انواع دیوارهای کاذب کناف (تک لایه و دو لایه) علاوه بر وزن بار، به ابعادبار (ارتفاع، عرض و عمق) نیز بستگی داشته و برای این منظور، از عوامل اتصال ویژه ای برای انواع بارگذاری ها استفاده می شود. بطور کلی نصب بار بر روی دیوارهای کناف (شامل کابینت، روشویی قاب عکس و غیره) مطابق با ملاحظات مندرج در کتابچه های فنی شرکت کناف ایران امکان پذیر می باشد . برای کسب اطلاعات کلی در این خصوص به بروشور "نصب بار بر روی ساختارهای کناف" مراجعه نمایید.
موارد زیر بر روی دیوارهای جداکننده کناف قابل اجرا بوده و برای هر یک جزئیات اجرایی مشخص و استانداردی موجود می باشد.
عملیات ترمیم تخریب های ناشی از ضربات نامتعارف بر روی دیوارهای کناف به آسانی صورت می پذیرد. برای آسیب دیدگی های کوچک از وصله مخصوص و بتونه کاری استفاده می شود.
دیوارهای جاکننده کناف در حد فاصل فضاهای کنترل شده (به لحاظ حرارتی) قرار می گیرند. چنانچه دیوارهای جداکننده کناف در حدفاصل فضاهای کنترل نشده یا نیمه کنترل شده قرار گیرند، استفاده از عایق پشم معدنی در فضای خالی بین صفحات روکشدار گچی ضروری خواهد بود.
در صورت استفاده از عایق رطوبتی مخصو کناف (تحت عنوان عایق آبی)، امکان اجرای دیوارهای جداکننده تک لایه در سلول های تر (فضاهای بهداشتی) فراهم می گردد. در صورت استفاده از قیر و گونی یا ایزوگام ، لازم است به دلیل ضخامت زیاد لایه عایق ، از ساختار دو لایه استفاده نمود. برای اطلاع از جزئیات اجرایی به بروشور دیوارهای جداکننده مراجعه شود.
ارتفاع مجاز برای دیوارهای جداکننده کناف با توجه به اندازه پروفیل عمودی (استاد) ، فاصله آنها از یکدیگر و با در نظر گرفتن میزان تراکم جمعیتی پیش بینی شده برای فضای مورد نظر، تعیین می گردد. بطور کلی، حداکثر ارتفاع مجاز برای دیوارهای جداکننده کناف 9 (نه) متر می باشند.
دانلود